Худякова Тетяна Сергіївна

Фахівець в галузі вивчення сфери культури та мистецтва, музично-інструментального виконавства, диригентської справи, театрально-артистичної діяльності.

Творче кредо: «Тільки творчий педагог виховає творчого учня».

Коло професійних інтересів: методика навчання і викладання гри на народних інструментах; виховання потреби дітей у художньо – творчій самореалізації та духовному самовдосконаленні; теорія і практика позашкільної роботи; розвиток особистісно – ціннісного ставлення дітей до мистецтва; виховання культури творчої діяльності у дітей різних вікових категорій.

Компетентності: організація та проведення масових заходів; розробка та написання сценаріїв; творча діяльність у сфері інструментального виконавства.

Творчі здобутки: Концертна діяльність в Україні та за її межами. Багаторазова участь, зокрема перемоги у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах та фестивалях. Досвід творчої артистичної діяльності у молодіжному народному аматорському театрі «СТУК» м. Миколаєва (худ. кер. А.Свистун) та багаторічний стаж проведення заходів міського та Всеукраїнського рівня. Особистий внесок у творчий доробок БТДЮ Інгульського району та художньо-естетичний розвиток  вихованців закладу відзначений багатьма нагородами, грамотами та дипломами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.